Sunday, October 25, 2009

driving license - tutor request

Kepada,

sesiapa yang berhajat hendak mengambil lesen kenderaan kelas D, tetapi belum ada tutor, sila hubungi ;

email/yahoo messenger : fabulousy.babe@yahoo.com
tempat belajar memandu : Khidmat Memandu Kinabalu (KMK), Kg. Mahandoi, Penampang, Kota kinabalu, Sabah .

Thursday, October 22, 2009

jaclyn victor - koleksi gemilang

sudah brapa lama aku cari lagu ni,
akhirnya jumpa juga saat ni,
koleksi lagu oleh ms . Jac bah ni,
Semua lagu mantop2 lagi ni .. hahaha
Layansss ...


Thursday, October 8, 2009

4 hari

aunty call mama aku, tny kenapa aku tak g skolah dua hari tuh ?

mem : aunty ko call sy td, dia tny napa ko nda pegi skolah dua hari tuh .

aku : harr ?! mana ada dua hari oh, isnin tu orang pegi bah tp pulang, sakit mata kann. selasa tu baru lah sakit gila badan .

mem : hahahahaha ya kah ? bah mana lah saya tau ..

aku : tu lah mamy ni sembarangan jak ..

rabu (semalam)
;
huish banjir + hujan lebat + angin kencang .. aku dan niqa seperti biasa pegi ke skolah . smpai tmpt parking, gigurl pun parking seblah keta aku . kami berdua ber-sms . bincang camna mau kluar dr keta. (agak lucu seyh) . dekat pukul 7 ++ am .. kami kluar dr keta dengan berkaki ayam . kiki .. direct ke tandas .. dan lepas tu masuk ke kelas . dalam kelas sikit orang. orang ramai yang escape. ehem2 hahahahaha .. aku stay dalam kelas smpai pulang. ya allah, bosan sungguh . program ganyang ada buat, tp kebanyakkan cikgu penganti sahaja yang masuk , kdg2 ada yang nda masuk . aku mula lah berlegar2 dan bercerita kosong dgn rakan2 .. hari ini pulang awl sikit . smpai aku kat parking. aku nampak gigurl n niqa ada kat sblah keta, smpai aku kat sana , mereka kata "weyh, tayar kau pancit!" . aku pegi la menjenguk, aku fikir ada org sabotaj, hahahaha suka hati kau saja . hurmm .. kawan2 yang tolong betul2kan tayar tu .. so malam tuition , dann ...... trus pulang rumah hehehe :) sekian cerita hari rabu .

khamis (hari ini)
;
aku terasa lomah nak pegi skolah, haha bukan apa , busan lah . so kawan2 ajak g library . hurmmm.. blajar ??? kali lah .. tp nda pa, kita try dulu apa kejadian. harap dapat lah kann :).

Wednesday, October 7, 2009

hurr :) :(


hari yang malang .
malang sangat kah ?
hur . aku geram ..
geram sgt dgn orang .
orang yang sepatutnya bertanggungjwp.
orang itu lah.
hish! tak guna aku merungut.
tkpe, mmg dah pangai manusia .
aku dididik untuk menghormati org,
sudah tentu aku hormat orang itu.
sabar sabar truskan bersabar .

p/s: kawan2 ku yang hensem lagi cute, terima kasih sangat kerana membantu aku hari ini.
sangat2 berterima kasih . sayang korang. Brandon, Mazree, Badrul, Joener, Elvin n sapa2 tolong aku tu. Thanks .

Sunday, October 4, 2009

kepada rakan2 ku .

lagu ini lagu kita. siapa tahu boleh mencari pendorong / semangat kah. hahaha . hari2 kali kena dgr lagu ni supaya sedar ni bah nda lama lagi spm ! astagaaa!!! dah brapa aku hari nda boleh tido ni (maka baru 1 hari. haha) ..



" tanpa cuba melangkah tak kemana "

" di mana kau berada pencapaian tk tiba dgn mudah "

... hurr


huhu .. tak dapat tido lah!
dari kul 2 aku bergulik2 atas katil sampai lah kul 3 .
Spm tak lama lg. bila mau study ? huhuhuhu ..
bagi aku semangat!
mana hilangnya semangat .
aku perlukannya sangat sangat !