Monday, November 17, 2008

annoucement..

been very busy working and MALAS! hahaha. no need to knw who i work for and wer is the place. budu pny kerja tp tu la. mau cari duit biarpun skit. if u all know just buat x tau. okeh??! ciao. and yea, im broke!!!

Wednesday, November 12, 2008

hahahaha

BRANDON SOH paluiii! hahahaha

Tuesday, November 11, 2008

ari ini sungguh gembira! hehehehe...

hehe. farah and mee:)

farahh....

alvina and meee.. (this pic was taken by farah...HAHA:))

3 orang yang cuteee..HAHA

i like this picccc!! sooo..coloury..haha..colourful

trying to be cool but instead jadi gemuk! HAHA

ari ni sy,cik alvina tabad kita and adek farah kita pergi jalan2.. hehee..mcm2 perangai farah buat..sa pun pokai oleh diaa.. tepaksa cucuk duit dr atm.. hahahahahaa..adeyhh..sa x mau kacau ba duit dr sna tuu.. huhuhuh...byk la tmpt pegi..beli seluarr sy yg mahal tuuu..heiiii...rm100 ging 1 seluar..sithhh! harap berbaloiii.. mau p cari kerja ba bisuk.. kununnn.. kkekekee.. lepas jalan2 then kami pegi beach p begmbarrr.. hehehehe.. ini ja ceta todayy... hahahaha.. atleast dpt spent time togethet aite.. hehehe..

p/s : i love them sooo much...

Monday, November 10, 2008

buhsan!

actually malas sdh sa mau post blog ni. hahahaa. kalau x update nnt kana suruh buang laut pula blog ni.. kekekeke.. sooo.... kemarin pula boring gila!! hahahahaha.. msg org semua x mau bemsg. smpai msg ma putri pun yg bodo2 ni.. kah4! kaw mmg sowt put! sendiri HORNY!!!! hahaha. buhsan punya pasal so habis la buku ' seteguh karang ' tu sa bacaa.. hahah.best la jg.. ada pengajaran sa dpt. and i liked it! hehehee. ada part dia ckp sal kwn dia tu and juga pasal lifee..

" Aku bertanya-tanya di dalam hati apakah yang sedang dibuat oleh mereka ketika ini? Ah, perpisahan begini membuatkan hati merasa dekat, padahal di dalam kelas bukan tidak sering antara kami berselisih pendapat,bertengkar dan bermasam muka! Barangkali sifat manusia mmg begini,hanya tahu menghargai sesuatu apabila sesuatu itu telah tiada atau telah jauh daripada kita! "

part ini sa sokong 100%. kita mestilah hargai org yang kita syg selalu. rajin2 la cakap ' i love you' to them. sebab bila2 ja kita x tau bila kita atau dia akan tiada. masing2 ada kehidupan sendiri right..:)

" kita tidak hidup atas puji sanjung orang lain dan kita tidak akan mati kerana ejek cari orang! "

ini part pun sa suka sebab....bg saya.. sa selalu mau jaga hati orang. takut ja org tu akan marah or benci kita. soo pengajaran diaa.. peduli la apa mau jadi. yang penting move on! mesti brani loh kan.. hihihihi.

so crita today, sa jalan sma amirah syahirah.. last minit call. hahaha.. BUHSAN!!!! then kami jalan2. koonon2 mau cari keja. tp epie punya pasal so tunggu tiil rabu loh.. bisuk sa mau jalan ma sis saa! yay! ily sis! hehehee. c penjahat tuuu.. kira mau ambil pic manyakkk2..

p/s : saya sentiasa shayang kamu!!!

Tuesday, November 4, 2008

tomorrow school!

today last day sdh sa cuti sakit. so tomorrow skul loh. nasib baik sdh skit. thursday pendaftaran form5. huhu. x lama lg wooo..huhuhu. keja sa tidoo ja ari ni and kemarin. makan ubat then tido.. itu jak.. hihihi.

epie ada msg sa tday dia wish sa cos dpt highest marks for science. sa pun terkejut la. sbb mna la sa blajar betul2..doi2.. hahahaa. x kesah la dpt pa. asal x gagal. bersyukur lah:). nda lama lg cuti. x sabar oo..hihi. x tau pa mo buat. sama ada keja or p kl. bingung2. huhuuh. tgk la camna:)..

Monday, November 3, 2008

aaarghh!!

im siickk! cilaka btul.. demam+batuk+flu=cannot stand anymoree.. ni mesti kena hujan kali ni.. huhuhu. doc kasi cuti 2 hari. yang sandi diaa..bila jumpa doktor,ada ka patut dia x chck sa. sentuh sa pun x. dia tny2 sakit pa itu ini then dia blg 'ok. boleh keluar sdh' doii.. apa punya doktor..sabar saja. nasib dia kasi cuti sa 2 hari. huhu.