Wednesday, December 31, 2008

RAPIDSHARE HACKED/ORIGINAL ACCOUNT




RAPIDSHARE HACKED/ORIGINAL ACCOUNT SALE HERE!

Introduction: - RapidShare is basically a German One-click hosting site that operates from Switzerland and is financed by the subscriptions of paying users. It operates as a pay service, allowing any member to upload files of up to 100MB. The user is then supplied with a unique download URL, which locates the file and enables anyone with whom the uploader shares it to download the file.easier way to download mp3,full album,movies,tv series etc.
___________________________________________________________________

hacked account with
-unlimited speed of download
-2.66gb per day
-only RM25/1month
-ony Rm40/2months
-only RM 50/3months
-share account with the owner.

ORIGINAL
-RM30/1month
-single user.


you can contact ;

fatheen: ym - fabulousy.babe@yahoo.com




ORDER NOW!!!! drpd beli mahal2. kah4

p/s: contact us for any details:)

done with xmas and wedding

xmas was..err..nothing actually. just my new born cuzie got her fullmoon party on that day. nothing much. and..yeah.. my uncle's wedding day. how was it? uh.. it was freaking fun. a lot of dancing & drinking. haha. naaa. more on dancing..gosh..it was my first dance on public..well, before this i was kinda malu2..but this time i had get rid of shyness and had fun with my family. most of all i love seeing my gavuk aunties. they're soo f*cking FUNNY when having fun together especially when drunk.

didn't got a chance to take picture with the pengantin. but these should be fine.



aunties,mum & sister


the families

Sunday, December 7, 2008

werk.

well..today is 7th of december, christmas is coming, my uncle's wedding day and what else huh? oyea! a brand new year man!! SPM! takutt! wondering how my future would like? arrghh..so much to think. i keep telling myself work hard tapi...ntah la..but i'll try.. and anyway, sa mau ambil lesenn!! hahaha. cant wait. tuaaa sdhh. uii kawan2..mari kita ambil lesen sama2!!! hahaha.
ok la.malas mau ckp byk2..ciao..

Monday, November 17, 2008

annoucement..

been very busy working and MALAS! hahaha. no need to knw who i work for and wer is the place. budu pny kerja tp tu la. mau cari duit biarpun skit. if u all know just buat x tau. okeh??! ciao. and yea, im broke!!!

Wednesday, November 12, 2008

hahahaha

BRANDON SOH paluiii! hahahaha

Tuesday, November 11, 2008

ari ini sungguh gembira! hehehehe...

hehe. farah and mee:)

farahh....

alvina and meee.. (this pic was taken by farah...HAHA:))

3 orang yang cuteee..HAHA

i like this picccc!! sooo..coloury..haha..colourful

trying to be cool but instead jadi gemuk! HAHA

ari ni sy,cik alvina tabad kita and adek farah kita pergi jalan2.. hehee..mcm2 perangai farah buat..sa pun pokai oleh diaa.. tepaksa cucuk duit dr atm.. hahahahahaa..adeyhh..sa x mau kacau ba duit dr sna tuu.. huhuhuh...byk la tmpt pegi..beli seluarr sy yg mahal tuuu..heiiii...rm100 ging 1 seluar..sithhh! harap berbaloiii.. mau p cari kerja ba bisuk.. kununnn.. kkekekee.. lepas jalan2 then kami pegi beach p begmbarrr.. hehehehe.. ini ja ceta todayy... hahahaha.. atleast dpt spent time togethet aite.. hehehe..

p/s : i love them sooo much...

Monday, November 10, 2008

buhsan!

actually malas sdh sa mau post blog ni. hahahaa. kalau x update nnt kana suruh buang laut pula blog ni.. kekekeke.. sooo.... kemarin pula boring gila!! hahahahaha.. msg org semua x mau bemsg. smpai msg ma putri pun yg bodo2 ni.. kah4! kaw mmg sowt put! sendiri HORNY!!!! hahaha. buhsan punya pasal so habis la buku ' seteguh karang ' tu sa bacaa.. hahah.best la jg.. ada pengajaran sa dpt. and i liked it! hehehee. ada part dia ckp sal kwn dia tu and juga pasal lifee..

" Aku bertanya-tanya di dalam hati apakah yang sedang dibuat oleh mereka ketika ini? Ah, perpisahan begini membuatkan hati merasa dekat, padahal di dalam kelas bukan tidak sering antara kami berselisih pendapat,bertengkar dan bermasam muka! Barangkali sifat manusia mmg begini,hanya tahu menghargai sesuatu apabila sesuatu itu telah tiada atau telah jauh daripada kita! "

part ini sa sokong 100%. kita mestilah hargai org yang kita syg selalu. rajin2 la cakap ' i love you' to them. sebab bila2 ja kita x tau bila kita atau dia akan tiada. masing2 ada kehidupan sendiri right..:)

" kita tidak hidup atas puji sanjung orang lain dan kita tidak akan mati kerana ejek cari orang! "

ini part pun sa suka sebab....bg saya.. sa selalu mau jaga hati orang. takut ja org tu akan marah or benci kita. soo pengajaran diaa.. peduli la apa mau jadi. yang penting move on! mesti brani loh kan.. hihihihi.

so crita today, sa jalan sma amirah syahirah.. last minit call. hahaha.. BUHSAN!!!! then kami jalan2. koonon2 mau cari keja. tp epie punya pasal so tunggu tiil rabu loh.. bisuk sa mau jalan ma sis saa! yay! ily sis! hehehee. c penjahat tuuu.. kira mau ambil pic manyakkk2..

p/s : saya sentiasa shayang kamu!!!

Tuesday, November 4, 2008

tomorrow school!

today last day sdh sa cuti sakit. so tomorrow skul loh. nasib baik sdh skit. thursday pendaftaran form5. huhu. x lama lg wooo..huhuhu. keja sa tidoo ja ari ni and kemarin. makan ubat then tido.. itu jak.. hihihi.

epie ada msg sa tday dia wish sa cos dpt highest marks for science. sa pun terkejut la. sbb mna la sa blajar betul2..doi2.. hahahaa. x kesah la dpt pa. asal x gagal. bersyukur lah:). nda lama lg cuti. x sabar oo..hihi. x tau pa mo buat. sama ada keja or p kl. bingung2. huhuuh. tgk la camna:)..

Monday, November 3, 2008

aaarghh!!

im siickk! cilaka btul.. demam+batuk+flu=cannot stand anymoree.. ni mesti kena hujan kali ni.. huhuhu. doc kasi cuti 2 hari. yang sandi diaa..bila jumpa doktor,ada ka patut dia x chck sa. sentuh sa pun x. dia tny2 sakit pa itu ini then dia blg 'ok. boleh keluar sdh' doii.. apa punya doktor..sabar saja. nasib dia kasi cuti sa 2 hari. huhu.

Friday, October 31, 2008

Hoorayy!

yay! atlast habissss exaamm!! x tau la apa mau jadi ma result sy. huhu. tadi paper account boleh tahan la. boleh2 sa lupa sal 'terakru' and 'terdahulu' heii.. po laaa. nasib sma juga jwpan dgn org pandai account ni. ngehehee. ekonomi td, hahaha. meniru lg tu 1 kelas. takk tahu la apa mau jadi. ngehehehe. tapi yang penting habis final exam tuk form 4.

sooo, aftrr skul td then we all p rumah ana jap. menyibuk sanaa. hahaha. then p skul blk 1.12pm pdhl kena suh kumpul 1pm cause game start jam 2. cikgu call sy terus dia marah2. haha. not really marah la. so smpai ja d bus then terus tukar baju, mcm biasa laa. hehehe. smpai then warming up. parak semua hitting. bah camna jg x training. hahaa. lawak eh. ngam2 jg cik alvina dtg dgn viva diaa. hehe. 1st game kami vs ums junior. HAHA! SEMPUT GILAK! xda score ni bah. kah4! ni utk quarter final. smpai2 ja terus masuk quarter. kah3! so penalty flick la dgn drg. last2 kmi menang dgn sy punya score. hahaa. yang lawaknya patutnya kami target tuk kalah sebab mau pulang awl. haih. then semi lawan kiulu. seri juga time game. boleh tahan la. kami xda fitness kan tp boleh seri jg ba. hehehe. tp kalau masa lama tu mmg la drg mng. SIKITTT kepala sa kena bola c HELENA KOROP! dooii. gilakk... kalau nda hilang ingatan la sa. kalau sa x turn badan sa tu mmg kena tu, kena ponytail sa ja. ahahaa. last2 penalty flick pun sudden dead. c arnee ba sejuk jumpa c FETLIN!! doiii.. ntah la. tp malas jg sa kalau menang. malas mainn!
time flick tu la lawak. hehee. vs kiulu yang ambil penalty sy,atei(adik sa) and putri. pastu kami flick dgn tamparuli for 3rd and 4th place. well, kami menang lohh.. huhu. nasib juga la ada tempat kan.

flick 1...casting- putri, fatheen and aniqah
after aniqah then it was putri's turn...
putri : Uii...camna mau flick ni?? atas ka bawah??
me : hah?! astagaaaa.. mana2 ja ba koo. mana ko yakin ko buat la.
putri : tapi sa mana yakin. (then dia pegi juga)

......putri was in the move........tupppp.. goal! hahahahahaha

(sambil bejalan toward me)
me : wahh, well done!!! akhirnya! hahahaha
putri : hahaha.. astagaa ko tau sa target kiri ba tu trus dia p kanan.. HAHAHAA! sa tgk kanan cos konon mau trick goalie tp betul2 dia p kiiri.
me : hahahaha. tepa sa faham. sa pun sll jg cam tu. yang penting goal.
then my turn...tupp.. GOALL.. hahaha.
sudden dead la aftr tu.. wakil dr team then sapa masuk dia mng if x masuk dia kalah. so turn sa masuk la. then suzie(kiulu) masuk juga. then c atei tup... x masuk.. alaa..tp tepa.. kekeke. then fetlin(kiulu) turn....TUPPPPPPP... GOALL.. aww..its ok laaa. ehee..nasib drg. lgpun arnee punya sejuk. haih.. ntah ada apa d muka c fetlin tu smpai dr awl smpai akhir ko takut dia.

so aftr tu penalty with tamparuli.

flick 2..casting rita,atei and fatheen.
atei x dpt kasi goall.. huhuhu. what happen laaa..
ok now its my turn....tupp ANOTHER GOAL by fatheenn.. hahahahaa..(time tu tamparuli xda goal lg)...then rita's turn utk menentu kan tmpt ke 3...

kes macam putri..
rita : uii..macam mana ni? ko rasa push ka flick??? kalau flick sa kdg2 x jadi bah.
me : astaagaaaa..sama ja ko mcm putri.. ntah la.. yang penting ko yakinnn..
rita : mana sa tau (then dia jalan jg..sa pun x tau pa kena dgn drg ni..)haha
then semuaa diamm..sunyi la trus.. kekekeke..
...............TUPPPP GOALL!.................HAHAHAHA! lawa lg tu goal dia
last2 dia flick tu tp pelik n lawa ba tu goal. kekeke.. good job tata.. akhirnya tercapai jg hajat ko
mau 1 goall.. kekeke..



sooo itu la ceta dia tadi..dpt 3rd place walaupun mula2 ikut out 1st game lg..kah4!!
then kami p karamunsing..ceta2...makan...(gossh perut sa makin makin makin makin BESAR!!)
then pulang lohhh..hehee the endd...:)

Thursday, October 30, 2008

lalala.

nothing interesting for today, as usual. one more day to overcome the stressness for exams. gosh! bengang mau study. tomorow got two more paper which are paper 1 account and ekonomi. bulat only la but the questions quite hard though. tomorow juga tu hoki thingy. haha. ntah lerr. what so ever la.

atlast aftr days and weeks tunggu the freaking game to finish download baru tadi siap. belum lg main cause wanna study. nannti laa. hehee. this time dpt download sudah and dapat main. yay! hehehe.

ok daa. ciao.

Wednesday, October 29, 2008

another exam day.

paper 8maths sdh abis kemarin. err.. boleh tahan la soalan. mencabar jg, manyak gue hantam. so far sy selalu lulus benda tu but i dont know this time if i still can through the test. atleast ada markah la ba kan. hihi. already 8 days exam, masih malas... haha. glad that the difficult paper odi past. macam account tadi! haih. first time sy jawap paper then sakit kepala gila ni. nxt paper pun x dpt masuk. nasib ja ada jg skit2. huhuhu. gilak oh account tu.. huhuhu. after this, tinggal bulat2 lagi laa. friday got match again. haihh. punya la. confirm la kalah. mana ada fitness kan. x tau masih tau pegang stick lagi ka x ni. hehee. bisuk paper sivik and est.. peduli la tu. malass..:). x sabar habis exam man! okay la. god bless ya all.

well guys, happy studying.

Monday, October 27, 2008

MUST LISTEN!

few days ago, epie asked me to listen to a song which is 'stand up to cancer' by various artist.
first time i listen to it i was like 'whoa.. what an amazing song!' plus, the singer are the super famous and profesional artist in hollywood. they are so great singing together except miley cyrus. well, i not saying that i dont like her but she's still new. anyhow, the song so inspiring. you can listen here in my blog:) i dont get bored even listen to it many times. well enjoy. thanks epie dear:)

This is the lyrics



Various Artists Lyrics
Just Stand Up (To Cancer) Lyrics

p/s: try find in the internet. sy mau delete juga nanti tu.

updated.

well, this week i still having ma exam. baru rehat kejap dr study 8maths. bengang hotak blajar benda ni, so lepas tension jap online lgpun lama x update ini blog. mcm c orang kaya 1 tu cakap " bagus buang ja kalau x update2. bangas suda!" haha. lek ba orang kaya. erm.. final ni malas betul mau study. malas.malas.malas! ada juga la study tapi last minit asal cukup mkn orang bilang. okai,enough about exam. hurmm. sudah 12 hari berlalu, rasa macam dia masih ada. walaupun kami x rapat tapi rasa rindu pula. well, di kampung masih lagi teruskan tu 'katam2' masih ramai orang lagi pegi sana. yang paling malas sana tu banyak 'tetamu' yang tidak diundang. PILAK! buduh btul. sy pun malas sdh p main sana. tunggu aftr abis exam loh. hurmm. sekarang ni pun sy kuat makan. haish. benci betul. stress? nda juga. maybe masalah hormon kali ni tau. haha. besa lah. orang membesar kan. time exam ni banyak pula fikir sal future. tu la x mau study. haha. x tau camna future nnt. berangan suda ada driving license. haihh.. lama lg. c brandon lah awl kan brand! hehehe.
okai. thats all lah. malas mau taip. mau tidoo. ciao.

Thursday, October 16, 2008

May God be with her.

My great grandmother, Uak, just passed away..
Name : Tati Sitan @ Angela Koh
Age : 92 yo (in i.c)
Date : 15 october 2008
Time : 5.37pm

semoga roh beliau dirahmati tuhan. amin.

Wednesday, September 10, 2008

THIS IS WHY I LOVE CELINE DION!!!!!!

Ohhh Myyyy Gooosshhh!!!! i'm sooooo in looveee with herrr...
She's the hottest! awesome! funniest! mulaw'est!! I really really really really really really REALLY reaaaaaallllllyyyyyyyyy HOPE I CAN MEET HERRR!!!! if not pun pegi concert pun jadi lah!!! GOSH!!!


Those people who say that she is a diva are SOOO wrong. She is so far away being a diva than anybody can possibly get!! That's one reason for that why she is so GREAT. I absolutely adore her. She is my idol.

THIS IS WHY I LOVE CELINE!
Must watch! its Compulsory! (pause dulu la lagu tu:D)

video

...and although i dont even understand a word she's saying!!

video





Tuesday, September 9, 2008

Moree Downloads


AVG 8.0
http://rs316.rapidshare.com/files/137691502/AVG.Anti-Virus.Pro.8.0.138.By.im2good.rar

Crack
http://rapidshare.com/files/137690696/AVG.Antivirus.Pro.8.0.138.Serial.By.Im2good.rar


_______________________________________________________________

Westlife - Coast to coast album



    Tracklist :
    01. My Love (Radio Edit)
    02. What Makes A Man
    03. I Lay My Love On You (Single Re-Mix)
    04. Against All Odds
    05. When You're Looking At Me Like That (Single Re-Mix)
    06. Close
    07. Somebody Needs You
    08. Angel's Wings
    09. Soledad
    10. Puzzle Of My Heart
    11. Dreams Come True
    12. No Place That Far
    13. You Make Me Feel
    14. Loneliness Knows Me By Name
    15. Fragile Heart
    16. Every Little Thing You Do
    17. My Girl

    Download :

    http://www.megaupload.com/?d=W962LJ0R
    or
    http://rapidshare.com/files/16297200/Westlife-Coast_to_Coast.rar



Monday, September 8, 2008

My Uak Birthday!

Hari tu, 30hb August 2oo8, My Uak (Moyang,sblah my mom) Birthday! Actually 3ohb tu bukan the exact date dia birthday. i oso dunno when. No one knows cause dulu2 mana la kira birthday kan. Umur dia this year konon 93 tahun ka, something gitu lah, itu dalam ic lah ckp. But my mom said umur dia sepatutnya 1oo lebih odi. wahhh!! punya siok. okay, cita pasal hari tu. Lepas mandi and itu ini smua so sa p lah saaanaa tu (seblah rumah ja pun). Then punya sa terkejut!! ramai giler org. mcm artis pla Uak sa tu. hahaha. Then sa masuk juga la p rumah tu (tengah sesak2 ni, bernafas pun ssh). pastu sa nampak ada 3 lagi org tua duduk sblah Uak sa tu. Heran la kan kenapa kecoh sna. rupanya2 3 org tua tu adalah adik bradik dia then i was " HAHH?!!! GOSH! SEMUA MASIH HIDUP??!!!. Uak sa tu anak ke-2. Dorang semua 4 org adik bradik, the eldest tu lelaki. Yang lain perempuan, yang perempuan tu semua macam x kuat sdh. Jalan pun guna tungkat kecuali lelaki tu lah. Dorang jadi gitu pun sebab SAKIT,Sakit pun pasal jatuh. kesiian.....( cara dady ka L punya tone)...okay, after that, cita2...blahblahblahblahblahh....doa...makan...then enjoy of course! menari2!!! yang best tengok aunty2 sa. hahaha. semua mabuk then mulaw. lawak ging!!!! hahahhahaaha. then sa balik tido loh cause bisuk mau jalan dengan c rikan becuk! hahaha. the end. Kan best panjang umur cam ni. hahaha.


Picture:

HAHA! Saja ja!

Left: Adik bongsu, My Uak, Eldest!

Ni yang ke-3.


Semoga mereka diberkati tuhan dan panjang lagi umur. AMIN.

Bercuti sambil bersukan! sihat!

Hari tu, bersamaan18hb - 24hb Aug 2oo8 kami p perlis. Neh! jangan jelous! Muahahaha!!!:D. emm..Buat apa sudah d perlis tu ah? oya! hahaha..kami main hoki bah..ada tournament. Team Maktab Sabah hantar wakil sebanyak 3 team and 36+12 org pemain yang terdiri daripada boys and girls hoki player and netball. Yang lain tu skul lain. La Salle = Rubgy. Labuan = Footbal tp ndada wakil. hohoho. Mesti korang tertanya2 Menang ka inda kan? hahaha.. well, frankly, we had lost. Kami main d padang rumput bah!! cam mna juga. if main d turf i think shud be okay. got chances! tp apa bleh buat kan. teda nasib. banyak juga injurded. gilak ka! rumput bah tu, bila2 ja bola tup!, p muka ko. But the experience bah AWESOME! haha. well, pindik cakap. kami memang MULAW! tu warisan tu, tu every year mesti ada (kan mulaw). memandang team lelaki first time hantar untuk premier. Nah, tu lagi lah SIOK! ok, ceta sal K.A.M.I (the sumandaks) haha..di ostel memang best. tp banyak 18above punya scene lah. itu2 kami ja tau (kan rita, putri,dayah n lain2, especially AZURA!) after game abis, kami enjoy dengan shopping! yay! we went to Thailand - Malaysia Boarder (Padang besar) Banyak juga lah abis tu $$$$$! kebanyakkan sana jual baju like football punya baju,jersy,bags n etc. for guys okay lah! memang tu korang punya tempat, yang kami ni, sumandaks ni, kami kasi beli untuk boyfren, member, family, scandal (huahahaha).. Tapi yang penting sa ada beli baju,bags,keychain Man-U !! yuhuuu..happy2.. Selain p shopping, kami ada hiburan juga tau. kami buang masa dengan menari2. hahaha. kena skodeng lagi ging. sabar2 jak lah kan. takpe2.
banyak experience time d sana yang sa x dapat share dengan kamu. tapi apa yang sa bleh ckp is di sana mmg best GILER!! now i started to miss all teammate. miss u guys! hope we can hang out someday. For next year, for us (yang form 4 [2oo8] ni) teda chance loh. tua sudah. kena reject. haha. so tinggal junior2 lg lah. who will be the next captain eh? i wonder.. hahaa. tapi apa2 pun. bgs2 la kamu. yang penting DISIPLIN! okay. dengar ckp dia. kalau macam taik. blasah ja, jangan bagi muka! haha. thats all!

p/s: Untuk sesiapa yang terlibat dalam premier (perlis,2oo8), sebagai ex-captain, memohon maaf kalau ada terkasar bahasa, terkecik hati, termakan hati n etc. Segala yang baik jadikan contoh manakala segala yang buruk jadikan pengalaman. semoga korang sehat2 sekali.

"SPECIAL THANKS TO CIKGU KASNIZAM,ARUSINAH AND ESPECIALLY TO OUR CIKGU JULIA:)"

Some pictures:-

Dekat Sempadan Thai - Malaysia


Atas: Paling bida punya muka! (perhatikan muka kami)
Bawah: Kami bersama Cikgu Julia :) love u cikgu.

Atas: Buang masa je!
Bawah: Tengah tengok anderson vs ?? (lupa)

Atas: My Man-U stuffs!
Bawah: Baju murah ja but good quality




Sunday, September 7, 2008

introduction:)

Helloooooo. :)
Greetings!

First of all, a bit about myself. The name is fatheen. Just call me fatyn lah. i am 16 years old (2008). currently studying in Sabah College (High School) which in form 4. i'm taking accounting class. I live in Kota Kinabalu, Sabah, Malaysia. I am a sino kazadanese+malay brunei and of course a Muslim. My Studies are okay so far. I love sports, anykind of sports especially in Hockey. A foods,Musics,Movies lover. i also like to travel, itu pun kalau ada duit lah. err..thats all i guess. Ohh,Ohh...i'm so in love with our miss CELINE DION. SHE'S ROCK!


My teammates. (Location: Perlis)


The girls & the boys. :)


____________________________________________________________________

This is my first & the only blog i ever made so i hope i would rajin to update this blog. Well, you know lah, Busy (konon) hahaha. In this blog, i'll try to share with you guys the links for softwares,mp3's,movies download & etc.


"Happy Fasting to all the Muslims"

cerita lawak!

Seorang wanita yang tinggal di estet, pada zaman British dahulu,telah
dikahwinkan dengan seorang lelaki (tentulah).

Tak lama lepas berkahwin, dia mula merasakan suatu perubahan ketara. Dia
asyik muntah-muntah. Hairanlah mangkuk ni sebab sebelum kahwin tak muntah
pun. Seminggu selepas "asyik muntah-muntah" tu dia tanya laki dia.

"Ane, ini satu minggu dalam saya ada muntah juga. Dulu ini macam ta da juga!
Apa pasal la ane?"

"Ayo, sayang! Wungko ta tau ka?"

"Ta tau la, ane."

"Ini macam punya sakit lepas kawin punya dalam ada kena."

"Ane, ada kena ka?"

"Cit, rasykal! Jantan ta da kena. Pompuan juga ada kena."

"Wo, itu macam. Sekarang saya ada paham."

Dia pun tak tanyalah apa-apa lagi selepas itu. Tambahan pulak rasa loya tu
kemudiannya beransur-ansur hilang.

Tiga bulan kemudian, dia mula rasa pelik. Sebenarnya dia dah mula rasa pelik
sebulan lebih dulu. Dia pun dengan penuh manja dan tangkap leleh, tanya
lakinya.

"Ane, saya tanya sikit boleh ka?"

"Banyak mau tanya pun tira pa. Saya jawab juga kalu."

"Ane ada tengok ka ini?"

"Apa?"

"Ini perut juga lama makin lama besar! Takut juga saya. Apa pasal ini
macam?"

"Ayo yo, chit. Bodoh. Engko punya ama ta da kasi tau ka?"

"Saya belum tanya juga!"

"Belum kawin punya jam dia ta da kasi tau ka?"

"Ta da juga!"

"Sekarang lu pigi tanya. Bodoh punya pomblek."

Terkulat-kulat bininya apabila diherdik lakinya. Sebelum tu lakinya tak
pernah menyinga macam tu. Dia segera mendapatkan ibunya dan bertanya.

"Ama, saya tanya juga mau satu hal."

"Apa itu hal?"

"Ama, saya punya perut hari makin hari besar. Takut la saya ama."

"Ayo yo! Wungko punya laki ta mau kasi tau ka?"

"Dia marah juga sama saya ini hal punya dalam."

"Cit, cilaka punya menantu. Wungko kasi tanya sama dia baik-baik."

"Tolong la ama, kasi tau. Ta da kalu saya mati."

"Wokey, wokey! Ama kasi tau. Itu perut punya dalam angin juga duduk."

Puaslah hati pompuan ni apabila mendapat tau jawapannya. Dia pun
bersegeralah mendapatkan lakinya untuk menjelaskan sebabnya yang pada
pandangannya memang telah sedia dimaklumi suaminya.

"Ane, ane. Saya ama juga sudah kasi tau."

Apa dia cakap?"

"Ini perut punya dalam angin juga ada. Itu pasaal la kumbong, bungkak."

"Cit, bodoh punya ama mantua."

Tekejut biawak pompuan ni. Tadi dia yang jadi sasaran kemarahannya, sekarang
emaknya pulak. Lagi tekejut dia apabila tiba-tiba je lakinya berdiri lalu
menyingkap kainnya (dhoti) dan menunjukkan anunya seraya mengherdik:

"Angin ya, angin masuk ka. Wungko punya ama butol-butol bodo. Apa, dia ingat
ini batang pam basikal ka?!!"


p/s: hahahaha sekadar lawak..Razz

games download



p/s: credit to asscrewz.com


tengok kat sana!


http://asscrewz.com/portal/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=18892

347 fonts download!


Quote: The archive contain more than 347 fonts and all are most wanted ones which will be more helpful for you

some of the fonts are

* transformers
* matrix
* and more....

this pack also contains cartoon fonts and animal fonts....

download:
http://rapidshare.com/files/109838279/AA.zip

Game House Collection.

Free Download:) enjoy!



p/s: korang pilih mana game nak download. steps: download & install game tu
> download crack tu
> crack la game tu.

*kalau ada apa2 just bagitau saya. i'll try to help.



http://www.rapidsafe.net/rc-YTYiFTOzQTM/10TalismansInstall.zip
http://www.rapidsafe.net/rc-IDZ5ETOzQTM/7WondersInstall.zip
http://www.rapidsafe.net/rc-QmZlBDOzQTM/AcademyofMagicInstall.zip
http://www.rapidsafe.net/rc-YGZkBDOzQTM/AcropolisInstall.zip
http://www.rapidsafe.net/rc-QWOkBDOzQTM/AdventureBallInstall.zip
http://www.rapidsafe.net/rc-AzYjBDOzQTM/AdventureInlayInstall.zip
http://www.rapidsafe.net/rc-YmMlBDOzQTM/AdventureInlaySafariInstall.zip
http://www.rapidsafe.net/rc-ADZjBDOzQTM/AirStrike3DInstall.zip
http://www.rapidsafe.net/rc-YzYjBDOzQTM/AlienSkyInstall.zip
http://www.rapidsafe.net/rc-ITYkBDOzQTM/AlohaSolitaireInstall.zip
http://www.rapidsafe.net/rc-UWOkBDOzQTM/AlohaTriPeaksInstall.zip
http://www.rapidsafe.net/rc-E2YjBDOzQTM/AncientTriJongInstall.zip
http://www.rapidsafe.net/rc-Y2NkBDOzQTM/AncientTripeaksInstall.zip
http://www.rapidsafe.net/rc-QDZjBDOzQTM/AstrobaticsInstall.zip
http://www.rapidsafe.net/rc-gDNlFTOzQTM/AtlantisInstall.zip
http://www.rapidsafe.net/rc-UjYmFTOzQTM/AtlantisQuestInstall.zip
http://www.rapidsafe.net/rc-kTZkBDOzQTM/AtomadersInstall.zip
http://www.rapidsafe.net/rc-UjMxYTOzQTM/BabelInstall.zip
http://www.rapidsafe.net/rc-I2YkBDOzQTM/Bejeweled2Install.zip
http://www.rapidsafe.net/rc-cTZkBDOzQTM/BewitchedInstall.zip
http://www.rapidsafe.net/rc-QmZyYTOzQTM/BigKahunaReef2Install.zip
http://www.rapidsafe.net/rc-EWYkBDOzQTM/BigKahunaReefInstall.zip
http://www.rapidsafe.net/rc-cDO0YTOzQTM/BigKahunaWordsInstall.zip
http://www.rapidsafe.net/rc-ETMkBDOzQTM/BlackjackInstall.zip
http://www.rapidsafe.net/rc-IDM1YTOzQTM/BlackjackInstall.zip
http://www.rapidsafe.net/rc-cDZjBDOzQTM/BOBlitzInstall.zip
http://www.rapidsafe.net/rc-cDZ1YTOzQTM/BOBlitzInstall.zip
http://www.rapidsafe.net/rc-IDZjBDOzQTM/BoggleSupremeInstall.zip
http://www.rapidsafe.net/rc-QWM3YTOzQTM/BonniesBookstoreInstall.zip
http://www.rapidsafe.net/rc-gjZ3YTOzQTM/BookWormInstall.zip
http://www.rapidsafe.net/rc-QjMkBDOzQTM/BounceOutInstall.zip
http://www.rapidsafe.net/rc-UGO4YTOzQTM/BricksOfAtlantisInstall.zip
http://www.rapidsafe.net/rc-IGMiZTOzQTM/BunnyBounceInstall.zip
http://www.rapidsafe.net/rc-cTYkZTOzQTM/CakeManiaInstall.zip
http://www.rapidsafe.net/rc-EWMkBDOzQTM/CandyInstall.zip
http://www.rapidsafe.net/rc-Y2NmZTOzQTM/CarambaInstall.zip
http://www.rapidsafe.net/rc-IWMxcTOzQTM/CaribbeanMahJongInstall.zip
http://www.rapidsafe.net/rc-gTZkBDOzQTM/CasinoIslandInstall.zip
http://www.rapidsafe.net/rc-kDZjBDOzQTM/Chainz2Install.zip
http://www.rapidsafe.net/rc-cjYycTOzQTM/Chainz2Install.zip
http://www.rapidsafe.net/rc-YGZjBDOzQTM/ChainzInstall.zip
http://www.rapidsafe.net/rc-QzNzcTOzQTM/ChainzInstall.zip
http://www.rapidsafe.net/rc-QjZ1cTOzQTM/ChameleonGemsInstall.zip
http://www.rapidsafe.net/rc-UGNlBDOzQTM/CharmSolitaireInstall.zip
http://www.rapidsafe.net/rc-YTZjBDOzQTM/CharmTaleInstall.zip
http://www.rapidsafe.net/rc-czNkBDOzQTM/ChicktionaryInstall.zip
http://www.rapidsafe.net/rc-YTYkBDOzQTM/ChuzzleInstall.zip
http://www.rapidsafe.net/rc-YGZ4cTOzQTM/Collapse3Install.zip
http://www.rapidsafe.net/rc-YmNkBDOzQTM/CollapseCrunchInstall.zip
http://www.rapidsafe.net/rc-gzMkBDOzQTM/ComboChaosInstall.zip
http://www.rapidsafe.net/rc-ADO5cTOzQTM/ComboChaosInstall.zip
http://www.rapidsafe.net/rc-QjZhdTOzQTM/CosmicBugsInstall.zip
http://www.rapidsafe.net/rc-QWZjdTOzQTM/CosmicStackerInstall.zip
http://www.rapidsafe.net/rc-MTYkBDOzQTM/CrystalPathInstall.zip
http://www.rapidsafe.net/rc-cDZkBDOzQTM/Cubis2Install.zip
http://www.rapidsafe.net/rc-kjYmdTOzQTM/DaVincisSecretInstall.zip
http://www.rapidsafe.net/rc-MDNyQTOzQTM/DeliciousInstall.zip
http://www.rapidsafe.net/rc-ETZjBDOzQTM/DigbysDonutsInstall.zip
http://www.rapidsafe.net/rc-QTZ0QTOzQTM/DinerDash2Install.zip
http://www.rapidsafe.net/rc-ADZkBDOzQTM/DinerDashInstall.zip
http://www.rapidsafe.net/rc-ATZjBDOzQTM/DominoesInstall.zip
http://www.rapidsafe.net/rc-MTO2QTOzQTM/DominoesInstall.zip
http://www.rapidsafe.net/rc-kjNhRTOzQTM/FairiesInstall.zip
http://www.rapidsafe.net/rc-QWOkRTOzQTM/FeedingFrenzy2Install.zip
http://www.rapidsafe.net/rc-kjZkBDOzQTM/FeedingFrenzyInstall.zip
http://www.rapidsafe.net/rc-ITZjBDOzQTM/FiberTwigInstall.zip
http://www.rapidsafe.net/rc-MmZmRTOzQTM/FishTycoonInstall.zip
http://www.rapidsafe.net/rc-Q2MkBDOzQTM/FiveCardDeluxeInstall.zip
http://www.rapidsafe.net/rc-ADNyUTOzQTM/FlipOrFlopInstall.zip
http://www.rapidsafe.net/rc-EzNkBDOzQTM/FlipWordsInstall.zip
http://www.rapidsafe.net/rc-EGMmBDOzQTM/FlyingLeoInstall.zip
http://www.rapidsafe.net/rc-IWZjBDOzQTM/FortuneTilesInstall.zip
http://www.rapidsafe.net/rc-ImMlBDOzQTM/FrescoWizardInstall.zip
http://www.rapidsafe.net/rc-QTO0UTOzQTM/FroggyCastle2Install.zip
http://www.rapidsafe.net/rc-AjMkBDOzQTM/FruitFrolicInstall.zip
http://www.rapidsafe.net/rc-cjY2UTOzQTM/FunkiballInstall.zip
http://www.rapidsafe.net/rc-UWNhVTOzQTM/GardenDreamsInstall.zip
http://www.rapidsafe.net/rc-cTOkBDOzQTM/GearzInstall.zip
http://www.rapidsafe.net/rc-EWZjBDOzQTM/GemDropInstall.zip
http://www.rapidsafe.net/rc-cTOjVTOzQTM/GemShopInstall.zip
http://www.rapidsafe.net/rc-UjZkBDOzQTM/GlinxInstall.zip
http://www.rapidsafe.net/rc-gDOxEWOzQTM/GlyphInstall.zip
http://www.rapidsafe.net/rc-QmZkBDOzQTM/Granny2Install.zip
http://www.rapidsafe.net/rc-IWOmBDOzQTM/Gutterball2Install.zip
http://www.rapidsafe.net/rc-MjZkBDOzQTM/GutterballInstall.zip
http://www.rapidsafe.net/rc-MmN0EWOzQTM/HammerHeadsInstall.zip
http://www.rapidsafe.net/rc-AjZkBDOzQTM/HelloInstall.zip
http://www.rapidsafe.net/rc-QWYlBDOzQTM/HolidayExpressInstall.zip
http://www.rapidsafe.net/rc-EGN3EWOzQTM/HotelSolitaireInstall.zip
http://www.rapidsafe.net/rc-IjZkBDOzQTM/IgglePopInstall.zip
http://www.rapidsafe.net/rc-YmZkBDOzQTM/IncadiaInstall.zip
http://www.rapidsafe.net/rc-UmZkBDOzQTM/IncredibleInkInstall.zip
http://www.rapidsafe.net/rc-MWO4EWOzQTM/InfiniteCrosswordsInstall.zip
http://www.rapidsafe.net/rc-UDMlBDOzQTM/InsaniquariumInstall.zip
http://www.rapidsafe.net/rc-EmZkBDOzQTM/InspectorParkerInstall.zip
http://www.rapidsafe.net/rc-QzMiFWOzQTM/InSpherationInstall.zip
http://www.rapidsafe.net/rc-UGOlBDOzQTM/InvadazoidInstall.zip
http://www.rapidsafe.net/rc-cDMlBDOzQTM/JerichoInstall.zip
http://www.rapidsafe.net/rc-YmNkFWOzQTM/JewelofAtlantisInstall.zip
http://www.rapidsafe.net/rc-MDMlBDOzQTM/JewelQuestInstall.zip
http://www.rapidsafe.net/rc-MzNlBDOzQTM/JigsawBlueInstall.zip
http://www.rapidsafe.net/rc-EDMlBDOzQTM/JigsawButterfliesInstall.zip
http://www.rapidsafe.net/rc-UjNlBDOzQTM/JigsawDoraInstall.zip
http://www.rapidsafe.net/rc-IDMlBDOzQTM/JigsawFlowersInstall.zip
http://www.rapidsafe.net/rc-ADOlBDOzQTM/JigsawGreatArtInstall.zip
http://www.rapidsafe.net/rc-QGMlBDOzQTM/JigsawLandscapesInstall.zip
http://www.rapidsafe.net/rc-MGMlBDOzQTM/JigsawLighthousesInstall.zip
http://www.rapidsafe.net/rc-UGMlBDOzQTM/JigsawMedley2Install.zip
http://www.rapidsafe.net/rc-YGOlBDOzQTM/JigsawMedleyInstall.zip
http://www.rapidsafe.net/rc-gDMlBDOzQTM/JigsawNeutronInstall.zip
http://www.rapidsafe.net/rc-YGNlBDOzQTM/JigsawOddParentsInstall.zip
http://www.rapidsafe.net/rc-IGMlBDOzQTM/JigsawPetsInstall.zip
http://www.rapidsafe.net/rc-EGMlBDOzQTM/JigsawSpongeBobInstall.zip
http://www.rapidsafe.net/rc-IDNlBDOzQTM/JigsawUSAStarterInstall.zip
http://www.rapidsafe.net/rc-AzNlBDOzQTM/JigsawWylandInstall.zip
http://www.rapidsafe.net/rc-EzMwIWOzQTM/KaruInstall.zip
http://www.rapidsafe.net/rc-cjNxIWOzQTM/LegendofAladdinInstall.zip
http://www.rapidsafe.net/rc-cTMlBDOzQTM/LemonadeTycoonInstall.zip
http://www.rapidsafe.net/rc-YTMlBDOzQTM/LetterLinkerInstall.zip
http://www.rapidsafe.net/rc-UWM1IWOzQTM/LostCityOfGoldInstall.zip
http://www.rapidsafe.net/rc-AjMmBDOzQTM/LuxorAmunInstall.zip
http://www.rapidsafe.net/rc-QWMlBDOzQTM/LuxorInstall.zip
http://www.rapidsafe.net/rc-MTMlBDOzQTM/MadCapsInstall.zip
http://www.rapidsafe.net/rc-QWZlBDOzQTM/MagicBall2Install.zip
http://www.rapidsafe.net/rc-MWMlBDOzQTM/MagicBall2NWInstall.zip
http://www.rapidsafe.net/rc-IzNlBDOzQTM/MagicBallInstall.zip
http://www.rapidsafe.net/rc-ITMlBDOzQTM/MagicInlayInstall.zip
http://www.rapidsafe.net/rc-UGO2IWOzQTM/MagicVinesInstall.zip
http://www.rapidsafe.net/rc-EjMlBDOzQTM/MahJongAdventuresInstall.zip
http://www.rapidsafe.net/rc-MmN4IWOzQTM/MahjongEscapeInstall.zip
http://www.rapidsafe.net/rc-UWMlBDOzQTM/MahjongGardenInstall.zip
http://www.rapidsafe.net/rc-ATZ5IWOzQTM/MahjonggFortunaInstall.zip
http://www.rapidsafe.net/rc-gzMlBDOzQTM/MahjongInstall.zip
http://www.rapidsafe.net/rc-IWMlBDOzQTM/MahjongMedleyInstall.zip
http://www.rapidsafe.net/rc-ETMmBDOzQTM/MahJongQuestInstall.zip
http://www.rapidsafe.net/rc-YmNmBDOzQTM/MauiWoweeInstall.zip
http://www.rapidsafe.net/rc-YWZlJWOzQTM/MirrorMagicInstall.zip
http://www.rapidsafe.net/rc-QDZwgTOzQTM/MJTowersEternityInstall.zip
http://www.rapidsafe.net/rc-ADN1gTOzQTM/MosaicTombInstall.zip
http://www.rapidsafe.net/rc-EzN3gTOzQTM/MysteriesOfHorusInstall.zip
http://www.rapidsafe.net/rc-UGZkhTOzQTM/MysticInnInstall.zip
http://www.rapidsafe.net/rc-kTMlBDOzQTM/NisquallyInstall.zip
http://www.rapidsafe.net/rc-M2MwkTOzQTM/OceanExpressInstall.zip
http://www.rapidsafe.net/rc-EWYykTOzQTM/PastimePuzzlesInstall.zip
http://www.rapidsafe.net/rc-AjMlBDOzQTM/PhlinxInstall.zip
http://www.rapidsafe.net/rc-ATNlBDOzQTM/PileUpInstall.zip
http://www.rapidsafe.net/rc-cTYmBDOzQTM/PinHighGolfInstall.zip
http://www.rapidsafe.net/rc-EmN2kTOzQTM/PiratePoppersInstall.zip
http://www.rapidsafe.net/rc-IDOlBDOzQTM/PizzaFrenzyInstall.zip
http://www.rapidsafe.net/rc-QTOlBDOzQTM/PlatypusInstall.zip
http://www.rapidsafe.net/rc-ImMhlTOzQTM/PokerSuperstars2Install.zip
http://www.rapidsafe.net/rc-YzMmBDOzQTM/PokerSuperstarsInstall.zip
http://www.rapidsafe.net/rc-gTZlBDOzQTM/PoolInstall.zip
http://www.rapidsafe.net/rc-QGOlBDOzQTM/PopNDropInstall.zip
http://www.rapidsafe.net/rc-YTZhlTOzQTM/PopNDropInstall.zip
http://www.rapidsafe.net/rc-kDNmBDOzQTM/PuzzleExpressInstall.zip
http://www.rapidsafe.net/rc-EGOlBDOzQTM/PuzzleInlayInstall.zip
http://www.rapidsafe.net/rc-YTMmBDOzQTM/PuzzleSolitaireInstall.zip
http://www.rapidsafe.net/rc-cTZklTOzQTM/QBeez2Install.zip
http://www.rapidsafe.net/rc-IGOlBDOzQTM/QBzInstall.zip
http://www.rapidsafe.net/rc-MTOlBDOzQTM/RainbowWebInstall.zip
http://www.rapidsafe.net/rc-YTOlBDOzQTM/RelapseInstall.zip
http://www.rapidsafe.net/rc-MDMmBDOzQTM/RelapsePlatinumInstall.zip
http://www.rapidsafe.net/rc-ITNmBDOzQTM/RicochetInstall.zip
http://www.rapidsafe.net/rc-YTZmBDOzQTM/RicochetLostWorldsInstall.zip
http://www.rapidsafe.net/rc-QTOmBDOzQTM/RicochetRechargedInstall.zip
http://www.rapidsafe.net/rc-ITMmlTOzQTM/RocketManiaInstall.zip
http://www.rapidsafe.net/rc-cTMwEDOzQTM/RollerRushInstall.zip
http://www.rapidsafe.net/rc-MWZlBDOzQTM/RumbleCubeInstall.zip
http://www.rapidsafe.net/rc-YWOlBDOzQTM/SaintsBingoInstall.zip
http://www.rapidsafe.net/rc-EWZlBDOzQTM/SBCollapseInstall.zip
http://www.rapidsafe.net/rc-gDNmBDOzQTM/ScrabbleInstall.zip
http://www.rapidsafe.net/rc-IDMzUWOzQTM/ShangriLaInstall.zip
http://www.rapidsafe.net/rc-UWOlBDOzQTM/ShapeInstall.zip
http://www.rapidsafe.net/rc-EzY2UWOzQTM/ShopmaniaInstall.zip
http://www.rapidsafe.net/rc-ITO4UWOzQTM/SkyBubblesInstall.zip
http://www.rapidsafe.net/rc-ImZlBDOzQTM/SlingoInstall.zip
http://www.rapidsafe.net/rc-YmYlBDOzQTM/SlotsInstall.zip
http://www.rapidsafe.net/rc-gTOlBDOzQTM/Solitaire1Install.zip
http://www.rapidsafe.net/rc-ETZlBDOzQTM/Solitaire2Install.zip
http://www.rapidsafe.net/rc-UGZlBDOzQTM/Solitaire3Install.zip
http://www.rapidsafe.net/rc-IDZlBDOzQTM/SpelvinInstall.zip
http://www.rapidsafe.net/rc-IWYlBDOzQTM/SplashInstall.zip
http://www.rapidsafe.net/rc-YTNmBDOzQTM/SprungInstall.zip
http://www.rapidsafe.net/rc-YWYlBDOzQTM/SudokuInstall.zip
http://www.rapidsafe.net/rc-UTOiVWOzQTM/TalismaniaInstall.zip
http://www.rapidsafe.net/rc-kjZlBDOzQTM/TapaJamInstall.zip
http://www.rapidsafe.net/rc-ETNxYWOzQTM/TeddyFactoryInstall.zip
http://www.rapidsafe.net/rc-UTZzYWOzQTM/TempleOfBricksInstall.zip
http://www.rapidsafe.net/rc-czYmBDOzQTM/TennisTitansInstall.zip
http://www.rapidsafe.net/rc-QzNmBDOzQTM/TenPinBowlingInstall.zip
http://www.rapidsafe.net/rc-gTO1YWOzQTM/TextExpressInstall.zip
http://www.rapidsafe.net/rc-UTZlBDOzQTM/TextTwistInstall.zip
http://www.rapidsafe.net/rc-U2MhZWOzQTM/TheDaVinciCodeInstall.zip
http://www.rapidsafe.net/rc-MGZmZWOzQTM/TikiBoomBoomInstall.zip
http://www.rapidsafe.net/rc-QjYyMWOzQTM/TiksTexasHoldEmInstall.zip
http://www.rapidsafe.net/rc-AjYlBDOzQTM/Tradewinds2Install.zip
http://www.rapidsafe.net/rc-cTZ2MWOzQTM/TreasureIslandInstall.zip
http://www.rapidsafe.net/rc-IjYhNWOzQTM/TriJinxInstall.zip
http://www.rapidsafe.net/rc-gDNmNWOzQTM/TriPeaksToGoInstall.zip
http://www.rapidsafe.net/rc-UzMmBDOzQTM/TriviaMachineInstall.zip
http://www.rapidsafe.net/rc-UjYlBDOzQTM/TropicalSwapsInstall.zip
http://www.rapidsafe.net/rc-kTM1QWOzQTM/TropixInstall.zip
http://www.rapidsafe.net/rc-IjYlBDOzQTM/TumblebugsInstall.zip
http://www.rapidsafe.net/rc-gjYmBDOzQTM/TurtleBayInstall.zip
http://www.rapidsafe.net/rc-ETYmBDOzQTM/TwistingoInstall.zip
http://www.rapidsafe.net/rc-IjNmBDOzQTM/VarmintzInstall.zip
http://www.rapidsafe.net/rc-cjNiRWOzQTM/VirtualVillagersInstall.zip
http://www.rapidsafe.net/rc-U2YmRWOzQTM/WaterBugsInstall.zip
http://www.rapidsafe.net/rc-YjYlBDOzQTM/WhatWordInstall.zip
http://www.rapidsafe.net/rc-MjYlBDOzQTM/WheelofFortuneInstall.zip
http://www.rapidsafe.net/rc-QmYlBDOzQTM/WildWordsInstall.zip
http://www.rapidsafe.net/rc-MDMzIDOzQTM/WonderlinesInstall.zip
http://www.rapidsafe.net/rc-ATO1IDOzQTM/WordCrossInstall.zip
http://www.rapidsafe.net/rc-gzMmBDOzQTM/WordHarmonyInstall.zip
http://www.rapidsafe.net/rc-YjMmBDOzQTM/WordJoltInstall.zip
http://www.rapidsafe.net/rc-ADOmBDOzQTM/WordJongInstall.zip
http://www.rapidsafe.net/rc-ITN4IDOzQTM/WordMonacoInstall.zip
http://www.rapidsafe.net/rc-QjMmBDOzQTM/WordPowerInstall.zip
http://www.rapidsafe.net/rc-EmMmBDOzQTM/WordSlingerInstall.zip
http://www.rapidsafe.net/rc-E2MmBDOzQTM/ZumaInstall.zip